Privatlivspolitik

 

Hos Golfbreaks er vi stærkt engagerede i din ret til privatlivets fred og i at levere en sikker, behagelig og produktiv kundeoplevelse både offline og online. Vores privatlivspolitik er udarbejdet med henblik på disse formål samt at sikre overholdelse fra 25. maj 2018 med de generelle databeskyttelsesforskrifter (EU) 2016/679 samt enhver anden databeskyttelseslovgivning, der gælder fra tid til anden (sammen "databeskyttelsesloven").

I denne privatlivspolitik betyder referencer til Golfbreaks, 'vi' eller 'os' eller 'vores' Golfbreaks Scandinavia ApS, der handler som Golfbreaks.com, et selskab registreret i Danmark med CVR nummer 36 69 36 06 med registreret kontoradresse på Tuborgvej 5, 2900 Hellerup. Golfbreaks kontrollerer data, idet vi bestemmer formålet med og behandlingen af de personoplysninger vi indsamler og er ansvarlige for dine data.

Eventuelle spørgsmål vedrørende personoplysninger skal rettes til databeskyttelsesansvarlig pr email til privacy@golfbreaks.com eller pr post til Golfbreaks.com, Tuborgvej 5, 2900 Hellerup.

Du har til enhver tid ret til at klage til Datatilsynet, den danske tilsynsmyndighed for databeskyttelsesproblemer (www.datatilsynet.dk). Vi vil dog sætte pris på chancen for at håndtere dine bekymringer, inden du kontakter Datatilsynet, så kontakt os venligst i første omgang.

Vi forbeholder os ret til at ændre denne politik til enhver tid og vil vise en dato i slutningen af denne politik. Tidligere versioner kan fås ved at kontakte os.

Det er vigtigt, at du læser denne politik sammen med enhver anden privatlivsbeskyttelsesmeddelelse eller retfærdig behandlingsmeddelelse, som vi måtte afgive ved særlige lejligheder, når vi indsamler eller behandler personoplysninger om dig, så du fuldt ud er klar over, hvordan og hvorfor vi bruger dine data. Denne politik supplerer de øvrige meddelelser og er ikke beregnet til at tilsidesætte dem.

Denne politik er organiseret i sektioner, som du kan klikke igennem til:

  1. Hvilke personlige data indsamler vi
  2. Hvordan bruger vi dine personlige data
  3. Sikkerhed og opbevaring
  4. Dine rettigheder
  5. Deling af dine personlige data
  6. Cookies og andre sporingsteknologier
  7. Tredjeparts hjemmesider

1. Hvilke personlige data indsamler vi


Som rejsebureau skal vi indsamle visse personoplysninger (f.eks navn, adresse og kontaktoplysninger) fra dig for at sikre, at vi kan arrangere din golfrejsen med golfbaner, hoteller og andre leverandører og for at kunne udføre dine golfrejse kontrakt services. Vi indsamler også dine personlige data for at kunne give dig detaljer om fremtidige golfrejser og til de andre formål, der er angivet i denne politik. Vi vil bede om dit samtykke eller stole på et andet retsgrundlag for behandling, inden vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesloven.

I henhold til databeskyttelsesloven betyder personoplysninger enhver information vedrørende en identificeret eller identificerbar fysisk person. En identificerbar fysisk person er en, der kan identificeres direkte eller indirekte, især ved henvisning til en identifikator som et navn, et identifikationsnummer, lokaliseringsdata, en online identifikator eller en eller flere faktorer, der er specifikke for fysiske fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet af den fysiske person.

Vi indsamler personlige data, f.eks dit fulde navn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer når du

• foretager en forespørgsel hos vores salgsteam;

• foretager en reservation for en golfrejse;

• laver en service sag eller stiller et spørgsmål til vores kundeservice team;

• starter en live chat-session med vores kontaktcenter

• deltager i en konkurrence

• registreres til begivenheder eller

• abonnerer på vores email nyhedsbrev

Hvis du booker hos os, vil vi også bede dig om at give os navn og kontaktoplysninger for de øvrige medlemmer af jeres gruppe. Hvis vi foretager flyBooking som led i din golfrejse, må vi muligvis også spørge dig om dine pasoplysninger.

Oplysninger om sundhed og mobilitet: Når du foretager en forespørgsel eller en booking hos os, vil vi bede dig om at oplyse om du har en sygdomstilstand eller et helbredsproblem eller har nogen begrænsninger i din mobilitet. Se afsnittet "Hvordan bruger vi dine personlige data" for at få oplysninger om, hvorfor vi skal behandle disse oplysninger, og hvordan vi får dit samtykke. Hvis du vælger ikke at videregive disse oplysninger til os eller ikke giver os dit samtykke til at bruge det til de skitserede formål, kan vi muligvis ikke levere de tjenester, du har anmodet om på grund af vores juridiske ansvar for at give dig en sikker ferie.

Gruppedata: Hvis du giver os personlige oplysninger fra andre parter, f.eks andre personer, der er inkluderet i din reservation, skal du sikre dig, at du har samtykke fra de andre parter til at give deres oplysninger til os. Vi vil bruge deres personoplysninger som nødvendigt for at udføre bookingkontrakten.

Automatiserede teknologier: Når du interagerer med vores hjemmeside, kan vi automatisk indsamle tekniske data om dit udstyr, browsinghandlinger og mønstre. Tekniske data kan omfatte internetprotokol (IP) adresse, din login data, browser type og version, tidszone indstilling og placering, browser plug-in typer og versioner vi samler fra de enheder, du bruger til at få adgang til vores hjemmeside. Vi indsamler disse personoplysninger ved hjælp af cookies og andre lignende teknologier. Vi kan også modtage tekniske data om dig, hvis du besøger andre hjemmesider, der anvender vores cookies. Se venligst vores Cookie Policy for yderligere oplysninger.

Samlede data: Vi indsamler også, bruger og deler aggregerede data, såsom statistiske eller demografiske data til ethvert formål. Aggregerede data kan udledes af dine personlige data, men betragtes ikke som personoplysninger i loven, da disse data ikke direkte eller indirekte afslører din identitet. For eksempel kan vi sammenlægge dine oplysninger om, hvordan du bruger vores hjemmeside, produkter og tjenester til at beregne procentdelen af ​​brugere, der har adgang til en bestemt hjemmesidefunktion og for at forbedre vores hjemmesideservice ved hjælp af disse oplysninger. Men hvis vi kombinerer eller forbinder aggregerede data med dine personlige data, så det direkte eller indirekte kan identificere dig, behandler vi de kombinerede data som personlige data, som vil blive brugt i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

2. Hvordan bruger vi dine personlige data


Forespørgsler
: Når du foretager en forespørgsel om en golfrejse, bruger vi de personlige oplysninger, du giver os, såsom navn og kontaktoplysninger, så vi kan behandle din forespørgsel og tage de skridt, du ønsker vi skal foretage for at lave en mulig booking.

Bookinger: Når du foretager en booking af en golfrejse, skal vi bruge dine personlige data som navn og adresse for at lave rejsearrangementet til din ferie og ellers som nødvendigt for at sikre, at din bookingkontrakt udføres. Dette kræver normalt, at vi videresender dine personoplysninger til relevante tredjepartsleverandører af dine rejsearrangementer som golfbaner, hoteller, flyselskaber, transportudbydere, ground agenter og destinationsforvaltningsselskaber.

For at kunne gennemføre din booking skal vi muligvis også levere dine personlige data til sikkerheds- eller kreditkontrolvirksomheder og / eller kredit- og betalingskortfirmaer for at kunne betale for din reservation; og til regulerende eller offentlige myndigheder såsom told eller immigration, hvis det kræves af dem eller som krævet af loven.

Hvor vi skal videregive dine oplysninger til en tredjepart for opfyldelsen af ​​din rejse booking, kræver vi, at tredjepart har passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at beskytte dine personlige data og behandle dine data i overensstemmelse med vores instruktioner og Databeskyttelseslove.

Dataoverførsler uden for EØS: Hvis det er nødvendigt for at udføre din bookingkontrakt, må vi muligvis overføre dine personoplysninger til tredjeparter, som f.eks rejseleverandører uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Det vil være tilfældet, hvor du bestiller en golfrejse eller tur, der er baseret uden for EØS, som f.eks USA eller et af vores andre verdensomspændende destinationer. Se afsnittet "Deling af dine personlige data" for detaljer om, hvordan vi sikrer tilstrækkelig beskyttelse af dine personlige data, når de overføres uden for EØS.

Oplysninger om sundhed og mobilitet: Vi bruger de oplysninger om sundhed og mobilitet, som du giver os, så vi (og leverandører af din golfrejse) kan sikre dit helbred, sikkerhed og velfærd under din rejse, hvilket er vores juridiske ansvar. Vi vil bede om dit udtrykkelige samtykke til vores brug af disse oplysninger på tidspunktet for anmodning om det, herunder vores deling af dine oplysninger med leverandører af din rejse kun med det formål, der er angivet ovenfor.

Marketing kommunikation: Vi vil gerne kunne sende dig oplysninger om vores tilbud og kampagner via e-mail, telefon, sms og / eller post efter dit valg. Du kan til enhver tid ændre dine præferencer ved blot at sende en e-mail til privacy@golfbreaks.com. Vi vil ikke sende dig nogen markedsføringskommunikation, medmindre du har udtrykkeligt valgt at modtage dem.

Du kan også vælge tilmelde dig ved at:

- Tilmelde dig online til vores nyhedsbreve

- Ringe på 78 77 98 90

- Emaile til os på privacy@golfbreaks.com 

- Sende et brev til os på Tuborgvej 5, 2900 Hellerup

Hvis du har valgt at modtage marketingkommunikation fra os, kan du til enhver tid afmelde dig ved at:

- Klikke på afmeldingslinket i vores nyhedsbreve

- Ringe på 78 77 98 90

- Emaile til os på privacy@golfbreaks.com;

- Sende et brev til os på Tuborgvej 5, 2900 Hellerup

Når du har givet dit samtykke til det, kan vi også bruge dine personlige data til at holde dig orienteret om de udvalgte partnertilbud, der kan være af interesse for dig.

Til andre lovlige formål: Vi bruger dine personlige oplysninger til andre lovlige formål, som er tilladt i henhold til databeskyttelsesloven, og vi vil altid bede om samtykke, når det er nødvendigt.

3. Sikkerhed og opbevaring


Vi træffer passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til beskyttelse af dine personlige data mod uautoriseret eller ulovlig behandling og imod utilsigtet tab, ødelæggelse eller beskadigelse af personoplysninger. Dette omfatter i givet fald: pseudonymisering og kryptering af personoplysninger; evnen til at sikre den løbende fortrolighed, integritet, tilgængelighed og modstandsdygtighed i behandlingssystemer og -tjenester, evnen til at genoprette tilgængeligheden og adgangen til personoplysninger i tide i tilfælde af fysisk eller teknisk hændelse og en proces til regelmæssigt at teste, vurdere og evaluere effektiviteten af ​​tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre behandlingens sikkerhed.

Når du leverer dine personlige data via vores hjemmeside, sendes disse oplysninger sikkert over internettet ved hjælp af højkvalitets kryptering. Udover dette er vi et PCI DSS-kompatibelt firma. Det betyder, at vi overholder de høje sikkerhedsstandarder for at beskytte dine betalingskortoplysninger, når du foretager en reservation over telefonen eller betaler din saldo via din online konto i vores sikre kundeportal.

Hvor vi har givet dig (eller hvor du har valgt) et kodeord, som giver dig adgang til visse dele af vores hjemmeside, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig. Vi beder dig om ikke at dele dit kodeord med nogen.

De oplysninger, du giver os, holdes sikkert i vores systemer, som findes på vores lokaler eller hos en udpeget tredjepart. Vi tillader kun adgang til dine personlige oplysninger af tredjeparter, der handler for os med det formål, der beskrives i denne privatlivspolitik eller til andre formål, der er godkendt af dig.

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger så længe som det er passende og nødvendigt for at opfylde de formål, de blev indsamlet for, herunder for at opfylde eventuelle juridiske, regnskabsmæssige eller rapporteringskrav under hensyntagen til omfanget, arten og følsomheden af dataene, den potentielle risiko for skade ved uautoriseret brug eller videregivelse af dine data, og hvis vi kan opnå disse formål på andre måder. Vi begrænser den periode, hvor personoplysninger opbevares til et minimum. Vi fastsætter tidsfrister for sletning eller periodisk gennemgang. Du kan anmode om detaljer om vores retention politik og desuden har du ret til at få dine personlige data begrænset eller slettet - se flere detaljer under "Dine rettigheder" nedenfor.

4. Dine rettigheder

Dine rettigheder i henhold til databeskyttelsesloven i relation til dine personoplysninger omfatter (men er ikke begrænset til) følgende:

Du har ret til at bede os om at give dig en kopi af de personoplysninger, som vi opbevarer om dig til enhver tid gratis. Dette kan omfatte bookingoplysninger vedrørende rejser, som du har reserveret gennem os. Yderligere kopier kan medføre et rimeligt gebyr, også hvis din anmodning er klart ubegrundet, gentagne eller overdrevne (eller vi kan nægte at overholde din anmodning under disse omstændigheder).

Du kan også bede os om at rette op på eventuelle fejl i dine personlige data eller udfylde eventuelle ufuldstændige data, som vi har, eller du kan til enhver tid opdatere dine egne oplysninger ved at sende en email til privacy@golfbreaks.com.

Hvor du har givet dit samtykke til vores behandling af dine data, har du ret til at trække dit samtykke til enhver tid. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, og der ikke er nogen anden juridisk grund til at behandle dine data, kan du bede os om at slette dine personlige data. Du kan også kræve, at vi sletter dine data, hvis vi har behandlet dine data ulovligt, eller hvis loven kræver, at vi sletter dine data. Bemærk dog, at vi måske ikke altid kan overholde din anmodning om sletning af specifikke juridiske grunde, der vil blive meddelt dig, hvis det er relevant, på tidspunktet for din anmodning.

Du kan også begrænse behandlingen af ​​dine data: Dette giver dig mulighed for at bede os om at suspendere behandlingen af ​​dine personlige data, hvis: (a) hvis du vil have os til at fastslå datas nøjagtighed; (b) hvor vores brug af data er ulovlig, men du vil ikke have os til at slette den (c) hvor du har brug for os til at opbevare data, selvom vi ikke længere har brug for det, hvis du har brug for det til at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav eller (d) du har protesteret mod vores brug af dine data, men vi skal kontrollere, om vi har overvejende legitime grunde til at bruge det.

Du kan anmode om overførsel af dine personlige data til dig eller til en tredjepart. Vi vil give dig eller en tredjepart, du har valgt, dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæseligt format. Bemærk, at denne ret kun gælder for automatiseret information, som du oprindeligt gav samtykke til at bruge, eller hvor vi brugte oplysningerne til at indgå en kontrakt med dig.

5. Deling af dine personlige data


Vi vil kun dele dine personlige data med leverandører eller andre tredjeparter på det retsgrundlag, der er angivet i denne privatlivspolitik.

Overførsler uden for EØS: Hvor vi skal overføre dine data til en tredjepartsleverandør eller tjenesteyder, der er baseret i et land uden for EØS, enten for at opfylde din reservation eller til den tredjeparts formål, der yder os en service vil vi sikre, at enten det land, hvortil dataene skal overføres, har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for data (som bestemt af Europa-Kommissionen), eller vi kan anvende specifikke kontrakter godkendt af Europa-Kommissionen, der giver personoplysninger den samme beskyttelse som de har i Europa, eller hvor en leverandør eller tjenesteyder er baseret i USA, kan vi overføre data til dem, hvis de har certificeret til Privacy Shield Framework Principles, som kræver, at de giver tilsvarende beskyttelse af personoplysninger, der er delt mellem Europa og USA.

Kontakt os venligst, hvis du ønsker yderligere information om den specifikke mekanisme, som vi bruger, når du overfører dine personlige data ud af EØS.

Vi deler dine personlige oplysninger med ethvert medlem af vores gruppe af virksomheder (hvilket betyder vores datterselskaber, vores holdingselskab og dets datterselskaber) til interne administrative formål, herunder behandling af personoplysninger på grundlag af at være i vores legitime interesser til at gøre det. Vi sikrer, at vores koncernselskaber følger de samme regler, når de behandler dine personlige data. Disse regler kaldes "bindende selskabsregler".

Hvis aktierne i Golfbreaks eller i det væsentlige alle vores aktiver sælges til en tredjepart, kan dine personlige data blive videregivet til den potentielle køber under salgsforhandlingerne, og ved afslutningen af ​​salget overføres virksomheden til en tredjepart. Dette er nødvendigt for vores legitime interesser at kunne sælge selskabet eller dets aktiver i fremtiden, forudsat at vi træffer alle passende forholdsregler for at holde dine personlige oplysninger fortrolige og sikre til enhver tid i overensstemmelse med denne politik og databeskyttelsesloven, herunder at kræve af tredjepart at underskrive en fortroligheds- og ikke-oplysningsaftale.

Bortset fra som tidligere nævnt, vil vi kun videregive eller dele dine personlige data om nødvendigt for at overholde en juridisk forpligtelse eller for at håndhæve eller anvende vores Betingelser og andre aftaler med dig eller for at beskytte rettighederne, ejendomsretten eller sikkerheden for Golfbreaks, vores kunder eller andre. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på svindelbeskyttelse og reduktion af kreditrisici.

Golfbreaks vil ikke give eller sælge personlige data til tredjepartsvirksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden dit forudgående samtykke.

6. Cookies og andre sporingsteknologier


Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier på vores hjemmeside. Disse giver dig mulighed for at bruge vores hjemmeside og specifikke dele af hjemmesiden, f.eks din Golfbreaks-konto effektivt og give os oplysninger om din brug af vores hjemmeside, som vi bruger til at udvikle og forbedre vores hjemmeside. En liste over alle de cookies, vi bruger, og hvad vi bruger dem til, er angivet i vores Cookies Policy. Vi vil bede om dit samtykke til cookies, medmindre de er strengt nødvendige for at muliggøre brugen af ​​vores hjemmeside eller en bestemt tjeneste, som du anmoder om. Du kan indstille din browser til at nægte alle eller nogle browser cookies, eller for at advare dig, når hjemmesider indstiller eller får adgang til cookies. Hvis du deaktiverer eller nægter cookies, skal du være opmærksom på, at nogle dele af denne hjemmeside kan blive utilgængelige eller ikke fungerer korrekt.

7. Tredjeparts hjemmesider


Vores hjemmeside kan fra tid til anden indeholde links til og fra hjemmesider hos vores partnere. Hvis du følger et link til nogen af ​​disse hjemmesider, skal du være opmærksom på, at disse hjemmesider har deres egne privatlivspolitikker, og at vi ikke accepterer noget ansvar eller ansvar for disse politikker. Tjek venligst disse politikker, inden du sender personlige oplysninger til disse hjemmesider.

Version dateret 14 maj 2018

Back to top